administratieve-dienstverlening Focus op uw vakgebied, wij leggen alles vast.

Wij verzorgen graag uw administratieve taken zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van administraties, beoordelen van administraties op hun doelmatigheid en functioneren, verzorgen van financiële administraties, tussentijdse rapportages (per maand, kwartaal of halfjaar) samenstellen van aangiften omzetbelasting en administratieve ondersteuning.

administratieve-dienstverlening Samenwerken in de cloud​

Als ondernemersgerichte organisatie doen er niet moeilijk over, als u de boekhouding periodiek of eens per jaar in een schoenendoos komt aanleveren. Toch is dat niet helemaal van deze tijd!

Wij gaan dan toch op basis van uurtje factuurtje de administratie op orde “proberen”te maken. Dat zijn onnodige kosten voor u, voor dat zelfde geld, kunnen wij waardevollere / rendabelere diensten doen. Een online administratief systeem biedt dan een kostenbesparende oplossing.

administratieve-dienstverlening Online samen werken

Dat doen wij met verschillende online systemen, onder andere van Exact, Unit4, Mijn NBC , Snelstart, Visma,  etc. en ook via een een VPN verbinding met uw “offline” systeem. 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van veranderingen in regelgeving, ontwikkelingen in uw branche en nieuwe diensten van NBC Hermans Accountants & Adviseurs? Meld u dan aan voor onze gratis e-mailnieuwsbrief en u ontvangt maandelijks een samenvatting van onze publicaties. Het meest actuele nieuws vindt u op onze website

Aanmelden gratis nieuwsbrief

Andere diensten van NBC Accountants & Adviseurs