Fiscaal Voorkom onaangename financiële verrassingen!

Fiscale dienstverlening bespaart u onaangename financiële verrassingen. Fiscale en juridische structuren van ondernemingen zijn vaak ingewikkeld. Dat merkt u al bij de oprichting, tijdens de uitoefening van de ondernemingsactiviteiten en bij overname of opvolging. De overheid maakt het u daarbij ook niet altijd gemakkelijk met complexe wet- en regelgeving die regelmatig verandert. U wilt graag zeker weten dat uw fiscale positie voldoet aan de eisen van dit moment.


Onze fiscale specialisten staan u met raad en daad terzijde en besparen u onaangename financiële verrassingen.

NBC Hermans aangifte omzetbelasting

Fiscaal BTW Aangifte (OB)

De meeste ondernemingen dienen periodiek aangifte te doen met betrekking tot de Omzetbelasting ook bekend als de BTW aangifte. Wij kunnen u ontzorgen door deze administratieve last van uw over te nemen. U levert de relevante informatie tijdig aan, wij doen de administratieve verwerking en verzorgen de aangifte, U zorgt voor de tijdige betaling. Zo eenvoudig kan het zijn.

Het wordt nog eenvoudiger als u met één van de online boekhoudsystemen werkt welke door ons ondersteund worden. 

Fiscaal Aangifte Inkomsten Belasting (IB)

Voor starters een aandachtspunt, gedurende het eerste jaar van uw ondernemerschap, zou u kunnen denken dat de belasting u is vergeten, helaas, dat is niet zo! Nadat u het eerste boekjaar afsluit, dient u een aangifte IB te doen. Vervolgens dient u de IB over dat jaar te betalen en eventueel een periodiek voorschot voor het lopende jaar.  

Het verzorgen van de IB aangifte kunnen wij voor u verzorgen, u dient de periodieke betalingen te verzorgen. 

NBC-belasting-aangifte800x6

Fiscaal Aangifte Vennootschaps-belasting (VPB)

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een BV of NV? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vennootschapsbelasting doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vennootschapsbelasting doen.

Natuurlijke personen (zoals eenmanszaken) betalen belasting over de winst via de inkomstenbelasting.

Wij kunnen de VPB aangifte voorzorgen nadat wij uw jaarcijfers hebben opgemaakt. Het is kostenbesparend om jaarcijfers op te maken en uw belastingaangifte voor u te verzorgen als wij samenwerken in uw financiële administratie, dat kan via één van onze online administratie / ERP pakketten of middels een inlog op uw eigen systeem.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van veranderingen in regelgeving, ontwikkelingen in uw branche en nieuwe diensten van NBC Hermans Accountants & Adviseurs? Meld u dan aan voor onze gratis e-mailnieuwsbrief en u ontvangt maandelijks een samenvatting van onze publicaties. Het meest actuele nieuws vindt u op onze website

Aanmelden gratis nieuwsbrief

Andere diensten van NBC Accountants & Adviseurs