De variatie in ondernemerschap is nergens zo groot als in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Of het nu gaat om horeca of fashion, bouw of automotive, de MKB’er krijgt grotendeels te maken met dezelfde uitdagingen op het gebied van financiën, belastingen, personeelsadministratie en toekomstperspectief. NBC Accountants & Adviseurs helpt je graag bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, administratie, financiële vraagstukken, belastingaangifte of het opstellen van de jaarrekening. Ook is NBC Accountants & Adviseurs graag de gids die je aan de hand meeneemt bij een bedrijfsovername of plannen voor internationalisering.

‘Al jarenlang zeer tevreden over de dienstverlening van NBC.’​

Ineke Hin is de vijfde generatie in de melkveehouderij Dijkmanshuizen, die sinds 2013 biologisch is. Bijzonder is dat zij binnen het bedrijf de eerste vrouwelijke boer is. Haar man Marcel Drenth ondersteunt haar op alle mogelijke terreinen. Toen Ineke het familiebedrijf overnam is er meteen voor gekozen om zowel haar eigen bedrijfsadministratie als de projectadministratie van Agrarische Natuur Vereniging de Lieuw, waarvoor beiden actief zijn, over te brengen naar NBC

 Ineke Hin: “De keuze voor NBC was destijds snel gemaakt, aangezien het een relatief grote partij is met een goed netwerk en veel branchespecifieke kennis. Daarnaast wordt er bij NBC veel gewerkt met projectsubsidies, wat redelijk gecompliceerde materie is. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. De contacten verlopen goed en we worden altijd op de hoogte gehouden van de laatste relevante ontwikkelingen.”

‘NBC heeft onze bedrijfsovername perfect geregeld.’

Ricardo de Graaf, eigenaar van camping ’t Woutershok: ‘De geschiedenis van kampeerterrein ’t Woutershok gaat 50 jaar terug in de tijd naar 1963. Sinds mijn vader en moeder in ’99 het terrein overnamen van Staatsbosbeheer zijn de eerste contacten met NBC ontstaan. Destijds is het fundament gelegd voor een solide basis, die gebaseerd is op vertrouwen en open communicatie.’

Met NBC is in de loop van de jaren een bijzondere band ontstaan. Met name door de recente bedrijfsovername is deze band verder versterkt. ‘NBC is niet alleen inhoudelijk erg sterk maar mede door het inlevingsvermogen van de adviseurs is dit ingrijpende (familie)proces in goede banen begeleid. NBC weet de rust en het overzicht te behouden in de toch wel hectische tijden. We hebben een goede relatie en een heldere en open communicatie. 

‘Korte lijnen en persoonlijk contact bij NBC.’

Morten Eschweiler is een jonge en enthousiaste Texelse ondernemer. Hij is eigenaar van Teambuilding Texel en heeft dit bedrijf de afgelopen jaren eigenhandig opgebouwd. Daarnaast heeft hij Klimmen EnZo gerealiseerd; hét klimpark op vakantiepark De Krim. Morten is erg tevreden over NBC als vaste adviseur en de samenwerking verloopt erg voorspoedig.


‘Als ondernemer moet je regelmatig ad hoc beslissingen nemen en anticiperen op de mogelijkheden die zich aandienen. Wanneer ik met een vraag zit of op korte termijn advies nodig heb dan is het contact met NBC zo gemaakt. De lijnen zijn kort waardoor ik mijn bedrijfsvoering efficiënt kan uitvoeren. NBC denkt met me mee en voorziet me altijd van goed advies.’

‘NBC heeft de groei van onze bedrijfsstructuur perfect begeleid.’

Stef van der Steen, sinds 1988 ICT ondernemer. Eén bedrijf werden 3 bedrijven, later werden het er 5 en nu is het weer één. Als groeiend bedrijf is een goede samenwerking met je accountant van groot belang. Wanneer kies je het moment om van eenmanszaak / V.O.F. naar BV te gaan of splits je de BV op in meerdere BV’s? Daar waren geen exacte richtlijnen voor, samen met  NBC zijn wij daar altijd uitgekomen.

Wij zijn in contact gekomen met NBC, toen NBC Hermans werd opgericht. Aanleiding was de automatisering van het kantoor. William vond het belangrijk dit goed opzetten zodat hij zijn organisatie kon laten groeien. Binnen 5 jaar heeft hij de groei gerealiseerd conform plan, een mooie prestatie op basis van een gedegen ondernemersplan. Voor ons het moment om onze accountancy zaken bij NBC Hermans onder te brengen. De samenwerking loopt super en soepel, NBC heeft directe toegang tot ons ERP Systeem, zodat mutaties direct doorgevoerd worden in onze administratie.

Pand T58, Droogdokkeneiland in aanbouw

NBC uw Sparringpartner?!

Het is ons doel u zo zorgeloos mogelijk uw bedrijf te laten runnen. Als uw sparringpartner en bondgenoot bezorgen wij u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken tot in detail zijn geregeld. Met welke ondernemerskwesties u ook in aanraking komt: wij staan altijd voor u klaar.

Mooie woorden, inderdaad, die wij graag voor u in daden omzetten. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Hiermee kan NBC Accountants & Adviseurs u van dienst zijn